Başkandan Mesaj

Dünyanın yeniden şekillendiği, 100 yıllık güç dengelerinin değiştiği bir dönemden geçiyoruz. Tek güç yerine, bir çok güç odaklarının oluşmaya başladığı küresel sistemde, Ülkemizinde artık söz sahibi olduğunu, oyun kurucu sıfatıyla karar merciinde bulunduğunu unutmamalıyız. İnsan hakları ve demokrasi gibi kavramların anlamını yitirdiği, kan ve gözyaşının eksik olmadığı özellikle Müslüman coğrafyasında acının kendisini iliklere kadar hissettirdiğini maalesef görmekteyiz.

Mazlumların, mağdurların ve Ümmetin tek umudu olan Türkiye’yi tarih ve coğrafya Osmanlı olmaya iterken , biz Beyaz Hareket Vakfı olarak Ülkemizin ve dünyamızın geleceği olan gençlerimize, liderlik, donanım, nitelik ve nicelik kazandırmak için yola çıktık. Ülkemizin sorunlarına çözüm aramak, fikir oluşturmak ve bu fikirleri eyleme dökmek için çalışmalar yapmaktayız. Tarihiyle barışık, ecdadının izinden giden, yenilikçi, hak ve hukuka riayet eden bir gençlikle, Peygamber Efendimiz (s.a.v) ‘Gençliğinde ilim öğrenen taştaki damga gibi,yaşlılığında öğrenen ise,su üzerine yazı yazan gibidir.’ Hadisi Şerif’inde buyurduğu gibi ilim öğrenen ve öğreten bir gençlik temennisiyle çalışmaya devam ediyoruz.

Sizden aldığımız güçle eskiden olduğu gibi bu topraklardan Dünyaya ve insanlığa barış, huzur, adalet ve insanlık götürmek için yola çıktık.

Aydın İNCİ
Beyaz Hareket Vakfı Başkanı