Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu Kitabı

27 Mart 2016 tarihinde Beyaz Hareket Derneği olarak ülkemizi bugüne kadar defalarca tehlikelerden kurtaran ve son olarak FETÖ Darbesi’ne karşı dimdik ayakta durarak halkını cesaretlendiren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ı anlatmak için kendilerinin de onayı alarak Uluslararası Recep Tayyip ERDOĞAN Sempozyumu’nu düzenledik.

Bu sempozyumun konuşmacıları başkomutanımızın yol arkadaşları, akademisyenler ve dünyanın farklı noktasından gelmiş kişilerdi. Sempozyumun amacı Sayın Mustafa Ataş’ın da dediği gibi ümmetin nefesi olan Recep Tayyip ERDOĞAN’ı başta ülkemiz olmak üzeri tüm dünyaya anlatmaktı. Bunu da başardığımıza inanıyoruz bunu gerek Wikileaks’in yayınladığı belgelerde geçmesinden gerekse ülkemizde DNA’larında sadece Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN düşmanlığı olan kesimlerce de eleştirilmesinden anlıyoruz.

Bir gençlik hareketi olan Beyaz Hareket olarak hem sempozyuma katılamayan halkımızı bilgilendirmek hem de gelecek nesillere bırakmak üzere bu sempozyumu kitaplaştırdık ve sizlere ulaşması için çalışıyoruz.